Šolska torba je potrošni material

Pa še kako res je to. Mi smo mislili, da bo šolska torba našega sina, ki je zakorakal v prvi razred zdržala saj dve leti in smo se še kako zmotili, saj ni zdržala niti tri mesece. Mislite, da temu ni tako, pa še kako res je.

Najbolj pa me je razjezilo, ker šolska torba ni bila kupljena hitro in kar v eni trgovini, porabili smo kar nekaj časa, šla nam je cela sobota, da smo torbo izbrali. Njegova šolska torba ni bila poceni in za njo smo ošteli, kar nekaj denarja, ravno zato smo sklepali, da bo zdržala in da je kvalitetna.

Pa se je začelo. Ročaj, kjer otrok dvigne šolsko torbo se je začel trgati, nisem mogla verjeti, vendar tako je bilo, ker sem bila resnično jezna, saj šolska torba ni bil poceni, sem hvala bogu imela račun in jo nesla nazaj. Prodajalka je reklamacijo upoštevala in tako smo dobili novo isto torbo. 

Sledilo je isto, šolska torba se je ponovno začela trgati, bila sem tako jezna, da sem ročaj enostavno odrezala stran in dali smo šiviliji, da nam je zašila novi ročaj iz drugačnega materiala. Tako je šolska torba zdržala celo šolsko leto, vendar so se tudi drugje počasi stvari začele trgati, tako so se začeli trgati in upogibati notranji predali, ena od zadrg se je začela težje zapirati, tako da smo le prišli do konca šolskega leta, da je šolska torba zdržala. 

Ne vem če smo samo mi imeli takšno slabo izkušnjo ali je to normalno. Jaz sem bila jezna, ker sem res pričakovala, ker se šolska torba v prvem razredu ravno ne meče po hodnikih, da bo zdržala saj dve leti in če ta šolska torba ni zdržala, potem vem da me čaka vsako leto nakup nove torbe, ker se v višjih razredih z šolsko torbo dela slabše in se jo več meče okoli.