Šolske torbe kupite kvalitetne

Danes je ponudba na trgu že tako slaba, da marsikateri izdelek ne zdrži niti en mesec, kajti trg je zasut z nizko cenovnimi izdelki, ki imajo kratek rok časa, prav tako so na trgu šolske torbe, ki ne zdržijo veliko časa in starši tako v enem letu kupijo po dve šolski torbi. Najbolj me pa žalosti to, da smo prišli tako daleč, da tisti starši, ki že tako nimajo denarja, da bi otroku kupili lepo torbo, potem morajo kupovati novo, ker se jim je nova torba raztrgala. Zakaj le?

Ravno zato ,ker so kupili poceni šolske torbe, ki se kmalu uničijo. Če zdaj gledamo iz vidika otrok, ki dobijo te poceni šolske torbe. Že tako so žalostni, da si ne morejo izbrati svoje šolske torbe, potem lepo ravnajo z njo in še se jim raztrga. Kasneje pa jih starši še kregajo, kako so ravnali z njo in da zaradi njih, ker šolske torbe niso čuvali, morajo spet zapravljati denar. To je tako žalostno, ker mora otrok zaradi slabe kvalitete torbe, biti na koncu še kregan, ker enostavno ni popolnoma nič kriv, ker je šolska torba slaba in bi se ne glede, kako on ravna z njo slej ko prej strgala. 

Potem pa vidiš, kako tisti, ki imajo drage šolske torbe ravnajo grdo z njimi in jim ostanejo enake, ker so pač narejene iz boljšega materiala.

Prav zato polagam vsem staršem, da kupite otroku dobro kvalitetno torbo, če le lahko, kajti v nasprotnem primeru jo boste kupovali dvakrat in še otrok bo razočaran, šolske torbe otroci uporabljajo vsak dan in normalno je, da morajo biti dobre in kvalitetne, kajti drugače se začnejo trgati ali kvariti. Trg je resnično nabasan z izdelki nizke kakovosti, kar vključuje tudi šolske torbe, naj pa vam polagam na srce, da se splača kupiti kvaliteto, kajti drugače boste kupovali dvakrat ali celo trikrat.

Potem pa vidiš, kako tisti, ki imajo drage šolske torbe ravnajo grdo z njimi in jim ostanejo enake, ker so pač narejene iz boljšega materiala.